Qui som?

MISSIÓ

El nostre objectiu és ser la principal entitat de preservació i recerca del Modernisme català. Divulguem i aprofundim en les seves particularitats per a oferir-ho com a trobada experiencial als amants de l’art.

 

VISIÓ

Volem ser la galeria de referència en Modernisme català a nivell europeu per la qualitat i traçabilitat de les nostres obres.

 

VALORS

Ens defineixen el rigor, la creativitat i l’honestedat. Oferim un tracte personal a cadascun dels nostres clients.
Amb una acreditada carrera en la preservació i conservació de l’art, fruit d’una intensa passió cap al Modernisme català, el 2010 la família Pinós Guirao decideix crear el Museu del Modernisme de Barcelona en un espai ad hoc: un edifici dissenyat per l’arquitecte Enric Sagnier cap a 1903 al cèntric barri de l’Eixample barceloní. Amb la creació del museu, s’omple el gran buit que tenia la ciutat, mancada d’una entitat que aglutinés de manera explícita tot aquell llegat universal que van significar les primeres dècades del segle XX per a la capital catalana.
El 2018, amb motiu dels 40 anys a Consell de Cent, la família Pinós Guirao anuncia la creació de Ramon Casas Estate, una associació independent i sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de divulgar i promocionar l’obra de Ramon Casas i Carbó en els àmbits nacional i internacional com el màxim representant del Modernisme català al costat d’Antoni Gaudí. L’associació s’origina amb la finalitat d’assessorar, protegir i conservar el llegat artístic i vital de l’artista.