Política de privacitat

El site Gothsland.com amb URL https://www.gothsland.com és propietat de Gothsland ART I CULTURA SL.

A continuació s’exposen els termes i condicions d’ús del lloc web Gothsland.com.

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) li informem de les següents dades:

Gothsland ART I CULTURA SL
C / CONSELL DE CENT, 331 P.BJ.
08007, BARCELONA, BARCELONA
NIF B64398332

Els drets de propietat intel·lectual del web, disseny gràfic i codi, són titularitat de Gothsland ART I CULTURA SL i no es permet la reproducció total o parcial d’aquesta web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, sense el permís previ i per escrit del seu titular, GOTHSLAND ART I CULTURA SL

– Gothsland ART I CULTURA SL. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació i de les matèries contingudes en el seu lloc web. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través d’https://www.gothsland.com, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de Gothsland ART I CULTURA SL .; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d’aquesta informació.

– Gothsland ART I CULTURA SL no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés al website https://www.gothsland.com i / o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.

– Gothsland ART I CULTURA SL podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el Web-Site https://www.gothsland.com.

– Gothsland ART I CULTURA SL no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el website http: //www.gothsland .com. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les que pugui accedir-se des http://www.Gothsland.com.

– Així doncs, l’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el website https://www.gothsland.com