30 anys d’Art

Aquest any i aquest mes, celebrem el 30è aniversari de Gothsland Galeria d’Art. La nostra voluntat ha estat, és i serà la d’aconseguir i oferir-los a vostès obres d’art dels nostres més insignes mestres (tant en Escultura, Mobiliari i Pintura)

Certa és que el món de les arts i les antiguitats és immens i difícil, per no dir impossible, el tenir accés a totes les èpoques i estils. Nosaltres hem volgut centrar-nos en una època molt concreta: el Modernisme, com a punt de partida per anar a buscar altres moviments artístics posteriors fins arribar a les avantguardes del segle XX.

Sense pretendre-ho, i gràcies a un rigor escrupolós en el nostre treball ens hem convertit en coneixedors i experts del Modernisme; durant aquests 30 anys ho hem demostrat amb les nostres exposicions monogràfiques i col·lectives dels Grans Mestres del segle XIX XX. Els col·leccionistes i amants de l’art que ens han acompanyat en aquest període de tres dècades poden donar fidel testimoni de la nostra tasca, així com els catàlegs que hem editat per a les nostres variades exposicions.

Fernando Pinós